ERZURUM / YAKUTİYE - Dumlu İlkokulu

.
DUMLU MAH. ŞELALE CAD. NO 24 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, hedeflerini belirlemiş,çağdaş bilimin,teknolojiyi izleyebilen öğrenciler yetiştirerek öğretenlerle öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanan ilimizde ve ülkemizde örnek önden ve rekabetten uzak bilgiye paylaşımcı bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitimin değerleri doğrultusunda Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun, Türk olmanın gururunu duyan vatan ve milletini seven milli, ahlaki ve manevi değerlere sahip demokrasi ilkelerini benimsemiş insana hizmet anlayışından hareketle, çağdaş uygarlık yolunda eğitim alanındaki gelişmeleri hızlı bir şekilde kullanmak, yaymak, öğretmek ve yönetmek. Bütün öğrencilerin bilgili, becerikli kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak. 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap veren becerilerini kazandırmak.
Başarılar
Kalorifer (Doğalgaz)